BO`LAJAK INGLIZ TILI O`QITUVCHILARIDA KOMMUNIKATIV KOMPETENSIYANI RIVOJLANTIRISH - NARZILLAYEVA, Xonzoda Jamolovna (The Lingua Spectrum, 2025)
Maqolada bugungi kunda ingliz tilini o`rganishda xorijiy davlatlarda zamonaviy va samarali yondashuvlar ko`nikmasiga berilayotgan e`tibor, qilinayotgan ilmiy izlanishlar, mohiyatini anglash, bu boradagi qilinayotgan yangiliklarga metodik tahlillar yoritib beriladi. Shuning bilan birgalikda tinglab tushunish ko`nikmasi yana qaysi faoliyatlarda o`z ta`sirini ko`rsatishi mumkinligi, kommunikativ kompetensiyani rivojlantirishning bir necha afzalligi haqida fikr yuritiladi.