Ingliz tilidan foydalangan holda fanlararo guruhlarda akademik ko‘nikmalarni rivojlantirishdagi qiyinchiliklar - Xalimov, Saloxiddin (The Lingua Spectrum, 2024)
Globallashuv jarayoni va xalqaro ta’lim tizimining rivojlanishi natijasida, ingliz tili ilmiy hamjamiyatda asosiy aloqa vositasi sifatida keng qo‘llanilmoqda. Bu jarayonda ingliz tilidan foydalanishda bir qancha qiyinchiliklar yuzaga keladi. Ushbu maqola fanlararo guruhlarda ingliz tilidan foydalanishda duch kelinadigan asosiy muammolarni aniqlash va ularning oqibatlarini tahlil qilishni maqsad qiladi.