GIBRID VA ARALASH TIL TA’LIMI - DJALOLOV, Furqat Fattohovich (The Lingua Spectrum, 2025)
Hozirgi vaqtda turli ta’lim muhitlarida qo’llanilayotgan gibrid va aralash til ta’lim modellarining nazariy asoslari va amalda qo’llanilishi ushbu maqolaning asosiy nuqtalari hisoblanadi. Tadqiqot natijalari shuni ko’rsatadiki, rejimlar o’rtasida almashish va ularni birlashtirish moslashuvchanlik, shaxsiylashtirilgan o’rganish va talabalarning faolligi kabi katta foyda keltiradi; ammo, bu rejimlar raqamli savodxonlik, erkin foydalanish huquqi va o’quv dizaynining murakkabligi bilan bog’liq muammolar bilan birga mavjud.