INGLIZ IMO-ISHORA TILI MOHIYATI VA TURLARI - NABIYEVA, Xilola Abdulmuratovna (The Lingua Spectrum, 2025)
Ushbu maqolada imo-ishora tili, daktilologiya nutqiga oid ilmiy qarashlar tahlil qilinadi. Shu bilan birga ingliz imo-ishora tili rivojlanish tarixi, turlari va ularning xususiyatlari haqida ma’lumot beriladi. Xususan, Amerika imo-ishora tili va Britaniya imo-ishora tili o`rtasidagi tafovutlar va ularning foydalanish mintaqalari haqida so`z yuritiladi.