Ijtimoiy tarmoqlarning til o‘rganish va foydalanishga ta’siri - Mayliyeva, Gulmira (The Lingua Spectrum, 2024)
Ijtimoiy tarmoqlar bugungi raqamli muhitda til o‘rganish va undan foydalanish jarayonida muhim vosita sifatida namoyon bo‘lmoqda. Ushbu maqolada ijtimoiy tarmoqlarning til ko‘nikmalarini rivojlantirishdagi o‘rni, uning ijobiy va salbiy ta’sirlari, shuningdek, til me’yorlariga bo‘lgan ta’sirini o‘rganish uchun ilmiy tahlil amalga oshiriladi. Tadqiqotning maqsadi ijtimoiy tarmoqlarning turli jihatlarining lingvistik va madaniy kontekstdagi ahamiyatini yoritishdir.